Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru
 Horoscop Berbec

 Atat din punct de vedere material, cat si sentimental o sa ai o saptamana norocoasa. Profita fara intarziere de acest lucru! Ai tendinta sa exagerezi dificultatile, cand, de fapt, putin curaj ar fi suficient ca sa le rezolvi. Mai presus de orice, nu fa greseala sa incerci sa pacalesti institutiile financiare, consecintele dezastruoase nu vor intarzia sa apara. Daca nu esti foarte sigur pe tine, atunci amana toate deciziile importante.

 Horoscop Taur

 Pe plan sentimental, cativa nori negri iti vor intuneca orizontul, din cauza diferentelor de opinie dintre tine si partenerul sau partenera ta in ceea ce priveste modul vostru de a privi viata sau in legatura cu un proiect. Ar fi o prostie din partea voastra sa distrugeti momentele de fericire pentru atat de putin. Economiile tale se vor topi ca zapada sub soare, daca cedezi impulsurilor de moment. Nu uita ca aceste economia bazata pe chibzuiala este inca o virtute in zilele noastre. Simtul umorului ti-l vei exprima prin glume de tot felul si, in general, prietenii si colegii tai le vor aprecia.

 Horoscop Gemeni

 Vei fi nervos si iritabil, de aceea inlocuieste dulciurile cu fructe uscate. Iti va fi destul de dificil sa suporti autoritatea, oricare ar fi aceasta. Gaseste-ti timpul necesar pentru a indeplini cu succes o sarcina asumata, pentru ca daca o vei amana pentru alta data va fi iremediabil distrusa sau pierduta. Incepand din aceasta saptamana, este mai bine pentru tine sa incepi sa muncesti serios, decat sa continui sa astepti totul de la noroc. Mai departe

Mariana Cojocaru